Kontakta oss!

Kvalitetssäkring

Kvalitetssäkring

Vår egen organisation på plats i Kina jobbar tätt tillsammans med tillverkarna för att kvalitetssäkra processer, produkter och styra logistikprocesserna.

Genom att våra medarbetare i Kina jobbar i samma affärssystem och utgår från MMABs gemensamma kvalitetsledningssystem, kan vi jobba på samma sätt som i vår svenska produktion utan glapp mellan prototyper och serieproduktion.

Läs mer

Förutom en omfattande leverantörsutvärdering har vi också ett systematiskt arbetssätt för kontinuerlig värdering med åtgärder och uppföljning. Nyckelleverantörer besöks ofta i vardagen för att bevaka kritiska produkter och leveranser.

Audits och uppföljning
Vi genomför även mer formella återkommande audits och kvartalsbesök, alltid med fokus på kvalitet i praktiken. Våra medarbetare i Kina har lång erfarenhet från mönsterkortsbranschen och förstår tillverkning, kvalitetsstyrning och processerna i detalj. På detta vis ingår MMAB som en partner i tillverkarnas kvalitetsarbete.

Egna kravspecifikationer
MMABs egna specifika krav finns förankrade hos våra leverantörer. Varje del i produktionskedjan styrs av våra egna instruktioner och specifikationer för att säkerställa en hög och jämn kvalitet. Rapportering, åtgärder och uppföljning är en naturlig del av vår arbetsprocess.

Leverantörer till MMAB har certifierade ledningssystem enligt ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949 samt UL-godkännande och utgår från IPC som kravspecifikation.

MMAB Group