Kontakta oss!

Vår Fabrik

Om vår fabrik

Sedan tidigt 1970-tal tillverkar vi prototyper och mindre serier i vår fabrik i Malmö, Sverige. Vår produktion sker i en 2500 kvm stor fastighet på Bulltofta industriområde i Malmö.

Med egen teknikavdelning och CAM-beredning granskar vi alla tillverkningsunderlag och tillverkningen sker under ett tak med väl beprövad teknik.

Produkter

Produktionen i Malmö kan hantera snabba prototyper och mindre serier flerlagerkort och givetvis enkelsidigt och dubbelsidigt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av mönsterkortsproduktion, vilket gör det möjligt med flexibel produktion och speciella lösningar, som aluminiumkort, högfrekvensmaterial, stora antenner och tjock koppar för kraftkort.

Produktionskapaciteten är ca 5000 kvm per år. Med våra produktionstekniska lösningar kan vi hantera ca 2000 unika prototyper per år.

Investeringar

Sedan några år tillbaka har MMAB investerat tungt i vår fabrik i Malmö och vi följer vår tekniska roadmap för att möta kundernas behov och teknikutvecklingen. Stora delar av produktionsutrustningen har bytts ut och moderniserats.

MMAB Group