Kontakta oss!

Om oss

Våra åtaganden

Via vårt nätverk i Asien finns det personal i både Sverige och Kina som via ett webbaserat MPS system bevakar produktion och frakter hela vägen genom leveranskedjan till slutleverans hos er. Vi säkerställer också att viktiga kontrolldokument följer leveransen.

Ett mönsterkorts livscykel

Vi tillverkar prototyper och mindre serier i Sverige. För volymproduktion sker tillverkningen av förserier i Malmö och när volymen växlar upp så slussas tillverkningen över till våra produktionspartners i Asien. Detta för att kunna hålla ett konkurrenskraftigt pris genom hela produktlivscykeln. Likaså när volymen minskar i slutet av livscykeln och övergår till eftermarknad så tas tillverkningen åter till Sverige.

 

Som producent kan vi säkerställa kvaliteten också på de importerade volymerna samt snabbt kunna tillverka ersättningsleveranser.

Utveckling

Malmö Mönsterkort har under senare år kompletterat basproduktionen av vanliga mönsterkort med specialprodukter som t ex aluminiumkort. Vi har en flexibel produktion i vår svenska fabrik och erbjuder många speciella lösningar. Det är en del i vår naturliga utveckling av kunskap, maskiner, processer och material.

 

Förfinade produktions processer

Vi utvecklar också våra produktionsprocesser för att ligga i framkant och ständigt höja vår kvalitetsnivå. Minskade håldiametrar, ledarbredder och registreringstoleranser är vardag och ligger till grund för våra framtida satsningar. Senare år har vi investerat ibland annat mätutrustningar och etsmaskin.

 

Utveckling med kunderna

Tillsammans med våra kunder jobbar vi också indirekt med produktutveckling. Vi erbjuder alltid tidig support under er designfas för att säkerställa rätt materialval, bästa producerbarhet och undvika vanliga fäller och fel.

MMAB Group